Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

GUANGDONG NEW ERA  COMPOSITE  MATERIAL CO., LTD.

Εταιρικό Προφίλ

Guangdong η νέα Co. σύνθετου υλικού εποχής, ΕΠΕ είναι ένας από τους τοπ κατασκευαστές για τη θερμική ταινία ελασματοποίησης στον κόσμο. Έχουμε ασχοληθεί με την επιχείρηση των πλαστικών ταινιών για την τυπώνοντας & συσκευάζοντας βιομηχανία από το 1980. Το 2001, η επιχείρηση που ονομάστηκε βιομηχανική Co. εποχής Chaoan τη νέα, ΕΠΕ ιδρύθηκε τυπικά. Εισαγάγαμε προηγμένη τεχνολογία και 6 μονάδες των αυτόματων machineries παραγωγής, και αρχίσαμε την παραγωγή νέων τύπων μας της θερμικής ταινίας ελασματοποίησης που είναι φιλική προς το περιβάλλον. Το Μάρτιο του 2016, η επιχείρηση διεύθυνε τη μεταρρύθμιση εταιρικής συμμετοχής και έχει αλλάξει GUANGDONG στη ΝΕΑ Co. ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΠΟΧΗΣ, ΕΠΕ.

 

Έχουμε τις νέες εγκαταστάσεις με έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων, μια περιοχή κατασκευής εγκαταστάσεων 23.000 τετραγωνικών maters. Έχουμε αναπτύξει τέσσερις διοικητικές αρχές μας, συμπεριλαμβανομένης «της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης». Με βάση αυτές τις διοικητικές αρχές, έχουμε βελτιώσει συνεχώς την εσωτερική διαχείριση, και έχουμε περάσει το κινεζικό περιβαλλοντικό πιστοποιητικό μαρκαρίσματος (τύπος Ⅱ), ISO9001-2008, ISO14001-2004, την εθνική συσκευάζοντας επίβλεψη και την επιθεώρηση ποιότητας των προϊόντων, SGS, και τη δοκιμή 2008 αμερικανικών διευκρινισμένων καταναλωτικά αγαθά μερών δοκιμής.

 

Σαν πρώτες εσωτερικές καλύπτοντας προηγουμένως επιχειρήσεις παραγωγής ταινιών, νέα σύνθετη Co. εποχής, το ΕΠΕ έχει εξυπηρετήσει την εγχώρια αγορά υψηλών σημείων και τις ξένες αγορές επίσης. Συνεχίζουμε να διατηρούμε την καλή μακροπρόθεσμη συνεργασία με τα γνωστά εμπορικά σήματα όλα πέρα από τον κόσμο επειδή η αγορά αναγνωρίζει όλες την ποιότητα των προϊόντων, την απόδοση, την τιμή και τις υπηρεσίες μας.

 

Η διεθνής Co. των NEI (H.K.), που περιορίζεται είναι η θυγατριίδα επιχείρηση Guangdong της νέας Co. σύνθετου υλικού εποχής, ΕΠΕ διεθνής Co. των NEI (H.K.), περιορισμένος εστιάζει στις πωλήσεις των θερμικών ταινιών ελασματοποίησης ενώ Guangdong η νέα Co. σύνθετου υλικού εποχής, ΕΠΕ εστιάζει στην παραγωγή των θερμικών ταινιών ελασματοποίησης.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Guangdong η νέα Co. σύνθετου υλικού εποχής, ΕΠΕ είναι ένας από τους τοπ κατασκευαστές για τη θερμική ταινία ελασματοποίησης στον κόσμο. Έχουμε ασχοληθεί με την επιχείρηση των πλαστικών ταινιών για την τυπώνοντας & συσκευάζοντας βιομηχανία από το 1980. Το 1995, αρχίσαμε την παραγωγή νέων τύπων μας της θερμικής ταινίας ελασματοποίησης, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον. Το 2003, εισαγάγαμε τεχνολογίες προόδου και 5 μονάδες των αυτόματων machineries παραγωγής. 

 

Έχουμε καθιερωθεί περισσότερο από 30 έτη, το οποίο έχει αναπτυχθεί διαμορφώνει ένα οικογενειακό εργαστήριο στο στάδιο ξεκινήματος στη γνωστή επιχείρηση εμπορικών σημάτων της καλύπτοντας προηγουμένως βιομηχανίας κινηματογράφου στην Κίνα. Η ανάπτυξή μας ωφελείται από τη ισχυρή υποστήριξη και την ανιδιοτελή αγάπη όλων των τομέων από την κοινωνία, και περισσότερους από όλη τη σκληρή δουλειά Γενικών Επιτελείων.

<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : NEI

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 18,000,000-20,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1995

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Plant Area:: 10,000 Square Meters

Construction Size:: 23,000 Square Meters

Production Lines:: Six

Certificate:: ISO9001-2008; ISO14001-2004

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ GUANGDONG NEW ERA    COMPOSITE      MATERIAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ GUANGDONG NEW ERA    COMPOSITE      MATERIAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ GUANGDONG NEW ERA    COMPOSITE      MATERIAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις